Зупинись! Для С. О

Присвячую C.O.
Коли мені сповістили про те, що ти стала на дорогу, далеку від Бога,
я не могла стримати ридань. Для мене, як і для інших, кому ти не байдужа - це горе. Справжнє горе! Але я зрозуміла ще одне: спасаю не я! І тому, коли я згадую про тебе в молитвах, з моїх уст звучить одне: "Зупини, Господь, зупини..."

Зупинись! Небезпечна дорога,
По якій твої ноги ідуть.
Ти зробила так боляче Богу...
Куди гордості води несуть?

Знаю, можеш робити свій вибір
Й жити так, як ти хочеш. Але
Приведуть дії ці у загибель
Вони не ощасливлять тебе...

Ти зробила цей крок. Скільки болю
Й хвилювань відчуваємо ми...
О, покинь же скоріше неволю!
(Її створюють наші ж гріхи!)

Не потрібно тобі земне щастя,
(Сльози мами - велика ціна!)
Бо воно перетвориться в рабство,
В темряву, де ти будеш одна...

Не іди туди, люба сестричко!
Зупинись! І осмисли тепер:
Не змінився Господь - щастя зичить,
Як любив - так і любить тебе!

Йому боляче..! Але любов`ю
Він готовий простити твій гріх...
І, принижений зараз тобою
Не любити тебе Він не зміг!

Адже бачив тебе ще малою.
Його руки створили тебе!
Ти з дитинства втішалась Любов`ю,
Яка лилиась на тебе з небес.

Пам`ятаєш? Усі твої вІрші
І пісні лиш для Нього були!
А тепер... не співаєш ти більше,
Стихли гарних поезій рядки...

Я за тебе молЮсь і надіюсь:
По молитвах повЕрнешся ти...
Що б в твоєму житті не змінилось,
Можеш ти до Ісуса прийти.


Рецензии
Хвилююче до сліз.. Відчувається небайдужість.

Оленка Назаренко   02.03.2019 12:34     Заявить о нарушении
Хоч можливо краще не писати прізвище?

Оленка Назаренко   02.03.2019 12:35   Заявить о нарушении
Дякую.
Це, правда, хвилюючий момент!

Юлия Квитко2   02.03.2019 21:27   Заявить о нарушении
Можливо, на всяк випадок залишу лише ініціали, може, колись це потрапить їй на очі...Люблю її, дуже! Хотіла поговорити з нею при можливості, але поки ще просто віршовані стрічки...
Дякую, що підказала))

Юлия Квитко2   02.03.2019 21:29   Заявить о нарушении
Я теж думаю, що ініціали буде краще.

Оленка Назаренко   02.03.2019 23:25   Заявить о нарушении