Тенденция однако. укр. язык

Тенденція одначе, як чукча казав
***трохи передвиборче...)))***

В інтернеті «висять» до зорі
літератори. ...щойно подумав
Про тенденцію, як «лайкарі»
Тичуть смайли-  за дурість! За дурість!..-
Одне одному і верещать
Під трембіту, чи під балалайку
Кон"юнктуру... Ось виклав на сайт
Твір художній. Бо- жодного лайку.

***термін ЛАЙКАРІ мною запатентовано.
Як і термін КВІТОМЕТАФОРЯТИНА, до речі***)))


Рецензии