Осеннее

На галявині просторій стомлена трава.
Там берізонька притихла - ніби нежива.
Листям жовтим устелила землю навкруги.
Дощові краплини-сльози листю до снаги.

Гарне з нього покривало, мокре від дощу.
Смуток сірих хмар осінніх з серця відпущу.
І прогляне між хмаринок бажана блакить,
і сорока-білобока застрекоче вмить.


Рецензии