Як далеко ти, мамо

Як далеко ти,мамо,від мене.
Я пригадую листя зелене,
Пригадаю зорю найранішу
І тебе дорогу, найріднішу.

Як, рідненька, ти там поживаеш?
Ще немало ти щастя зазнаеш,
Хоч і горя було в твоїм віці,
Як рибин у найглибшії річці.

Сліз немало пролила прозорих,
Голубих, наче синєє море.
Час усмішок чекає в дорозі
Не в думках, не в сльозах, не в тривозі.

І не будеш ти більш горювати,
Бо для нас ти - єдиная мати.
Хочу пісню тобі заспівати,
Нове щастя тобі дарувати.

І якщо навіть ти ще далеко
Я до тебе лечу,як лелека,
Своїм ніжним теплом обігрію,
Крилом вірним  надійно прикрию,

Я віддам тобі всю свою ласку.
Я поверну тебе в нашу казку.
І тебе обніму я за плечі,
Як ти нас обнімала, малечу.

А ще більше, матусю, я хочу
Подивитися в ясніі очі
І сказати, на вушко, тихенько,
Як я щиро люблю тебе,ненько.

1975 год. г. Николаев


Рецензии
Нежно и трепетно!!!!😇☺️✌️

Рэссика   28.02.2019 10:02     Заявить о нарушении
Спасибо, Рэсси.☺

Нина Филипова   01.03.2019 00:22   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.