Рожевий слон

Дитинство промайнуло, ніби сон.
Колись у мене був рожевий слон,
такий м'якенький, з хоботом смішним,
секрети я ділила лише з ним.
Він мовчки слухав, в очі заглядав
і непомітно кращим другом став.
Та дуже швидко час усе міня -
кудись поділось добре слоненя.
       Кому потрібен іграшковий слон?
       Крутіше ж мати справжній телефон!
       Це ж просто мрія - сенсорний смартфон,
       із яблуком надкушеним айфон.
       Там є плеймаркет, гугл і вай-фай,
       дивись мультфільми, в різні ігри грай,
       швидкий там верховодить інтернет...
       Нове століття стрімко йде вперед!
Рожевий слон тепер не дивина,
а я чомусь все згадую слона.


Рецензии