Вiрш iз уяви

Останнім часом дуже рідко,
верніше, у ряди годи
співа для мене Цисик Квітка,
цей спів -
         немов ковток води...

B уяві з квіткою на сцену
до Квітки...
            і - занотував:
-я втамував жагу шалену,
та душу - геть рознуртував.

23:39
27.02.2019



На фото
американська співачка українского походження
Квiтка Цисик (4.4.1953 - 29.02.1998)

Дякую Ларисі Татариновій, яка оприлюднила ці світлини в себе на Facebook


Рецензии