Доле мого люду

Доле мого люду,
Я тебе благаю.
Хай же щастя буде
Як того жадаю.

Як того жадають...
Землі цеї,квіти.
Хай же щастя мають
Світлі душі,-діти.

Доле мого люду
Прошу я відверто.
І нехай що буде...
Горе з доріг зтерти.

Хай дорога їхня
Цвітом процвітає.
І корінням в землю,
Щиро проростає.
(Понкратова.О.В.)


Рецензии