Коли кра на мр й затихне

Коли країна мрій затихне,
Впаде у Києві  "каштан",
То значить ми ковтнули лиха,
І горя сивий  океан.

Піднімуть браття впавшого останнім,
І понесуть на печених від пороха руках,
У казку,мрію,райдугу барвисту,
Там засинаючи він кожен раз  бував.

Жінки обгорнуть білим простирадлом,
А діти покладуть до ніг із квітів зроблений вінок,
Потягнеться народ у вишиванках,
А батько закричить з останніх сил:
- Синок!

І стихне вітер, стане ясне небо,
І колихнеться від плачу майдан,
Він точно знає його син проснеться,
В країні мрій у тій де він бував.


Рецензии
Сподобалося це мені.

Анатолий Однорал   28.02.2019 22:44     Заявить о нарушении
Це сподобалося мені.

Анатолий Однорал   21.06.2019 02:16   Заявить о нарушении