Плакатимуть вiднинi

Плакатимуть віднині
Хмарки низькі дощами.
Плакатимуть сумними
Віщими снами.

Поглядами далеких
Плакатимуть вечірні,-
Зустрічі.Мов лелеки-
Криком кричати стануть.

Болем летіти в небо.
В крайність кидати вітром.
Плакатимуть віднині думи,-
Летять що світом.

Плакатимуть розмови
Гірким духм'яним полином.
Плакатимуть хвилини
Цим загадковим плином.

Плакатимуть віднині
Ніжні слова над тілом.
Тільки б не плакали,-сині...
Очі над світом білим.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии
Спасибо! Прекрасные стихи!

Татьяна Кисс   27.02.2019 12:18     Заявить о нарушении
Спасибо.

Лена Грама   28.02.2019 11:04   Заявить о нарушении