Читай мене

Читай мене пучками
Слово за реченням,
Округлість за округлістю,

Вчи напам'ять вустами
Від губ і нижче, нижче...

Декламуй пошепки і вголос -
Увага до розділових знаків,
Особливо знаків оклику!

Ретельно виписуй
Стакато, арпеджіо, акорди,

Грай, мій органісте,
Від adagio до allegro,
Від pianissimo до forte !


Рецензии