Полюби ближнього...

Полюби ближнього свого...
(2 заповідь Господа. Матвія 22:35 - 46)
Так гірко бачити,
як нелюбов
вбиває людяність у душах.
Пожари гніву, згасити їх
ніхто не в силах.
Зло роз' їдає душі до останку,
до чорноти.
Лиш попіл, перепалений, та прах,
замість сердець.
Лиш гнів, замість добра.
Здається, іноді, що  все  Вселенське зло відкрило,
в душах,
невичерпне джерело.
Добро ж зависло, між життям
І смертю.
 


Рецензии