I де ж той свiт...

І де ж той світ,
Де ж теє світло,
Де той жаданий каганець,
Що висвітить еліту-бидло
Та й розтрощить її вкінець?!

Як загоряться їх доляри!
Все буде видно навкруги
Крізь полихаючі примари -
Хто друзі, а хто вороги.

Тоді хтось і втім"яшить, може -
Край треба зупинить роздрай!
Допоможи Украйні, Боже:
Її грошима не займай!

Доляри, гривні - гроші, гроші...
Купюри - до одній одна...
Вони ж бо, начебто, й хороші,
Та з них розпочалась війна!

Той смикає собі заводи,
Той висмиковує поля,
А це належить все народу,
То є народняя земля!

І все ніяк не нажеруться,
І животи їм не тріщать!
І доки, ген, не схаменуться,
Пок одне одного з"їдять!


Рецензии