Один лиш раз

Один лиш раз я в ніч ступлю.
Та заблудившись ненароком.
Я кожним словом,кожним кроком
Скажу як щиро я люблю.

Скажу як ніжно я кохаю
Свою країну молоду.
Блукаючи від краю з краю
Я божеволію в саду.

В саду де зацвітають вишні.
Де яблунів злітає цвіт.
Які чудові дні колишні,
Майнувших,швидкоплинних літ.

Згадаю я,як зорі в ночі...
Дарують світло в далині.
І мамині ласкаві очі,-
Як усміхаються мені.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии