Моя маленькая Родина

Мая маленькая Радзіма,
Дзе я зрабіла першы крок.
З дзяцінства майму сэрцу міла,
Мая айчына, мой выток.
Дзе ты, там ціха і спакойна,
І я адчуваю сябе
Так, быццам у небе пташкаю вольнай.
Цудоўна так, нібыта ў сне.
Ты та, дзе родныя матчыны рукі
Сагрэюць заўсёды, абнімуць.
Ты та, дзе кожныя сельскія гукі
Ўспаміны найлепшыя ўздымуць.
Не ведаю я, што будзе ў жыцці
І як мой складзецца лёс,
Але буду памятаць нівы твае
І ветрык сярод маіх кос.


Рецензии