Чекання

Я чекаю від тебе дзвінка,
Бо думки мої  знову з тобою.
І, сумуючи біля вікна,
Я надіюсь - ти будеш зі мною.

Голос твій, мов на душу бальзам,
Освіжає мене, мов озерце.
Хочу вірити всім тим словам,
Що коханням наповнюють серце.

Знаю, може я знов помиляюсь
І не будеш моїм ти героєм.
Помилитись я все ж не боюсь,
Почекаю я кращої долі...

Дочекалась від тебе дзвінка.
І ввійшли в моє серце стрілою
Повні ніжності теплі слова...
Не жалію про зустріч з тобою.


Рецензии
Вера, я перевёл этот Ваш стих на русский, вот что получилось: http://www.stihi.ru/2020/07/19/3584

Серж Конфон 3   19.07.2020 11:55     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.