Урманнарга керсэн эгэр

Урманнарга керсэн эгэр...

Динара Мухамаева - Шакирова

Урманнарга килеп керсэн
Тирэ - ягы нинди матурлык.
Хавасы саф - иркен суларга,
Искитмэле гузэл хозурлык.

Урман юллары буленеп китэ,
Ике яклап куе агачлар.
Агачларга кунып кошлар сайрый
Урманга ямь бирэлэр алар.

Урман эчлэренэ килеп керсэн,
Тоз агачларга хэйран каласын.
Ул табигате, ул саф хавасы...
Узенэ коч хэм куэт аласын.


Рецензии