Вэгъдэ биреп озатып калма

Вэгъдэ биреп озатып калма.

Динара Мухамаева - Шакирова

Вэгъдэ биреп озатып калма,
Тугры булып котеп алмагач.
Кирэкме шулай ымсындырып
Уз сузендэ узен тормагач.

Соям диеп нигэ газапларга
Узен башкаларны яр иткэч.
Сабыр итеп котэргэ иде
Анлашыр идегез яз житкэч.

Яз житкэч солдат кайта-
Кузлэрендэ омет чаткысы.
Куршелэре житкезэ хэбэрне...
Сыгылып тошэ егет гэудэсе.

Солдат кайткач армиядэн,
Сагышлы газап кичерэ.
Нигэ кирэк булган ярату
Анлаган ул... Хэзер укенэ...


Рецензии