Йорэгем тулы ялкын

Йорэгем тулы ялкын.

Динара Мухамаева - Шакирова

Синсез аткан таннарда
Сине котеп яна йорэгем.
Бэлки котэргэ дэ тугелдер,
Чыкмас минем кирэгем.

Синсез генэ керэм козгэ
Югалдын тан атканда.
Мин кирэкмим инде хэзер,
Янында башка булганда.

Йорэгем тулы ялкын
Моннар булып тугелэ.
Синен ялган союеннэн
Куземнэн яшь тугелэ.

Онытырга телим сине
Саубуллашам "Сау бул!" - диеп.
Бэхет телим "Бэхетле бул,
Котмэм сине бутэн!" - диеп.


Рецензии