Аралар салкын

Аралар салкын.

Динара Мухамаева - Шакирова

Сина булган мэхэббэтем
Сунделэр, сурелделэр.
Мине алдап йорулэрен
Йорэгемне телделэр.

Купмегэ кадэр йорэгем
Сине сон котэр инде.
Яр булып та- пар булмагач,
Йорэгем ни эшлэр инде.

Онытырга телим сине,
Йорэгем тоташ ялкын.
Уземэ жылы таба алмыйм,
Аралар нигэ салкын...


Рецензии