Эзлэп таптым язлардан

Эзлэп таптым язлардан.

Динара Мухамаева - Шакирова

Коткэн язлар китеп барды
Эзлэдем мин сине язлардан.
Жэе, козе, кышлар утеп китте,
Килде язлар кабат янадан.

Бу язларга омет багладым
Тозэлмэсме йорэк ярадан.
Эзлэнуем бушка булмады,
Эзлэп таптым сине язлардан.

Эзлэп таптым меннэр арасыннан,
Мина сине насыйп иткэндер.
Коткэн язлар китеп бармады,
Куктэн язган вакыт житкэндер.


Рецензии