Няма апакал пс са

Ёсць жа майстры на ўсе рукі!
І бацькі ў іх такія ж былі...
Мабыць штосці дала ім навука,
З нараджэння гэта ў крыві...
Кожны з іх адчувае адказназнасць,
Добра ведае:"Трэба рабіць!"
Калі хочаш пажыць прыўкрасна,
І сумленне сваё не згубіць,
З любоўю,з жаданнем і якасна
Трэба творык свой кожны рабіць!
Сябар-амбіцыя-"творчая злосць!"
На сябе не сумненна,бо-справядліва,
Праца па прызванню-і шчасце ёсць!
Падарунак лёсу-сапраўдны,дзіўны!
Дае парады дзіцячая пранікнёнасць,
Непасрэдны ўдзел у творчым працэсе
Пытаннем:"І ўсё?"згладжваю нероўнасці,
Працай ўсе праганяю дыпрэссіі.
Пазітыўны настрой падаўжае жыццё,
Кемлівы творца шмат можа зрабіць...
Робіш і паліш-вось- адкрыццё!
Каб хоць на момант- Гогалем уявіць,
Папасць ў ненадакучлівы-творчы пацёк!
Любімыя колеры -зялёны і сіні,
Няма залежнасці ад алкаголю...
Я спадзяюся:"Вайна з Зямлі згіне
І пра бяду не пачуем ніколі!
Сябраваць будуць мірна ў Свеце народы
Паміж жывымі істотамі-згода,
Будуць міласцівы з'яўленні прыроды
Няма "Апакаліпсіса"чалавечаму роду!"
 


Рецензии