Юлларыма чыкма, зинхар

Юлларыма чыкма,зинхар.

Динара мухамаева -Шакирова

Язмыш юлында сине очратканга
Укенмим мин хэзер нигэдер.
Тик яратам сине хэм сагынам
Уйларым тик синдэ генэ гел.

Лэкин бит без куптэн аерылган
Хислэребез инде сурелгэн.
Мэхэббэттэ булган ялгышыбыз
Ут ялкыны кебек сунелгэн.

Сою сунгэн ,тик йорэктэ генэ
Кыйпылчыгы калган жаныннын.
Юлларымда башка очрама зинхар,
Сурэтлэрен оныт ярыннын.


Рецензии