В полусне

Знову українське:

Живу я мов у напівсні,
Де люди і земля чудові,
Та очі як відкрить мені -
То усі бідні й нездорові...

В моєму тому напівсні -
Є місце щастю і любові,
Є радість сонцю і весні,
І не хотілося би крові...

Та тим, хто обдирає нас,
Маєтки й мури, хто будує
Скажу - те не врятує вас,
Кара за зло завжди чатує...

25-02-19.


Рецензии