Коли маленькою бувало

Ось так вже іноді бува
Коли багато маєш вражень.
І землю заміряє сажень
З якої з'явиться трава.

А ти ідеш і крок за кроком
Слова уловлюєш оці.
Що з під корови б'є потоком,
Струєю ллються в молоці.

Коли маленькою бувало
Із чашки теплим ще пила.
Та добрих рук не забувала,
З батьківських рук його взяла.

Ці добрі руки,всюди! Всюди!
Ці обнадійливі слова.
Ти виб'єшся,маленька,-в люди.
У тебе світла голова.

У тебе добре,щире серце
Що людям світло понесе.
Я в тебе вірю,моя пташко.
Я вірю в те понад усе.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии