Щастлив с нея

Не чакай любовта, а бързо я повикай.
Направи си празник за сърцето и душата.
Като славей нека в теб зачурулика.
Да заспят стрелките върху циферблата.

Като снежинка по ресниците да те докосне.
До сутринта със тебе да остане във леглото.
Влюбено да я прегърнеш. Омагьосан
щастлив със нея да преминеш през живота...

26.12.2016 г.
3370 Б.Алекс.
Петр Пенчев          


Рецензии