Ти диво

Я твоя — ніжність, 
Ти моя — гідність,
Я твоя — вірність,
Ти моя — вічність.

Я твоє — сяйво!
Ти моє — диво
Раннє — проміння,
Літо та жниво!

Ти  моє — серце,
Я твоє — крильце,
Ти мій струмочок,
Буду — джерельце.

Ти є — надійність.
Щастя та радість,
Ти мій — ангелик,
Буде так вічність.


Рецензии