по Бож й вол

Все що випало на нашу долю спишемо на Божу волю
Нехай щастя змиє гріх замість сліз хай лине сміх щоб душа не унивала
А судьба лиш щастя дарувала
По Божій волі народились по БОЖІЙ ВОЛІ ВСІ ПОМРЕМ
Жили як рибка об лід бились
Отак життя і проживем...


Рецензии