***

Cвіт зміниться. Я відкриваю свої очі,
І відчуваю, що вже знов живу.
Скидаю з себе гіркий присмак ночі,
І долю я пишу собі нову.

Щось сталося. І світло в душі сяє.
Вирують фарби. Не рахую дні.
Я знаю, що я сенс життя вже маю,
І щось міняється у мене в глибині.

Повітря набираю у легені.
Здавалося, що мертвою була.
І руки ще тремтячі і студені,
Мене назад відправила земля.

Я не сумую, не молю віддачі,
Не ллю і сльози у свої вірші.
І серце не картається тим паче,
У самоті я не рахую дні.

Відчула, що інакше може бути,
Поринула у мрій бездонний світ.
Як я раніше не змогла збагнути,
Що проросте на серці дивоцвіт.


Змінилися дні темні на світліші.
Душа від болю більш не плаче, ні.
Вона здіймається до неба, і ще вище.
Я знаю, щось міняється в мені...


Рецензии