Спогад

Якщо спогад - це полум’я, я , напевно, згораю щомиті.
Я, напевно, забула всі відомі мені імена.
Лиш одна із думками, в моєму маленькому світі,
Ще надіюсь на щось, а попереду лиш стіна.

Але я пам’ятаю ясніш, ніж свої вірші,
Ти казав: «все що маємо- лиш надія».
Хай залишиться в серці з брехнею та присмаком небуття
Найшаленіша, нездійсненна мрія.


Рецензии