проблема

В нас стосунки з лЮдьми поламались
Вони в європу хочуть
А я щоб із Росією остались
Бо європа як мачуха багата
В пилу гніву згорить сама
 і наша рідна хата
А Росія матінка рідненька
Святий дух у ній живе
І душа її тепленька
Всі народи зігріває
Як те сонечко
завжди  лагідна буває


Рецензии