У кохання ймення

У кохання є ймення - краса:
Все, що любе душі, миле оку.
І підносить воно в небеса -
Крила сильні дарує нівроку.

А кохання в бажанні живе -
У чуттєвому диві єднання.
Прагне щиро пізнати нове
У предметі палкого жадання.

Ніжність - тих почуттів джерело,
Наче сон неймовірний з етеру.
Оксамит пелюстків і колюче стебло,
Оповиті романтики флером...


Рецензии