Десь небо...

Десь небо і вище, можливо,
І сяють зірки десь ясніше,
Там люди заможні й щасливі...
І квіти там теж яскравіші.

Але там немає світанків
Таких, які тут зустрічаю:
Хмаринок легкі витинанки
У сяйві зорі!.. З виднокраю

Там сходить по-іншому сонце,
Степи там не пахнуть полином,
І рідне не світить віконце...
І вЕсни, з ключем журавлиним,

З солодкими щастя вітрами,
Так щиро лиш тут відчуваю -
Де пам"ять і батька, і мами!..
Не прагну я іншого краю.


Рецензии