***

Ця зима не лютіша за інші,
а я собі вигадав навпаки,
я собі думаю,  що пустіша вона
й холодніша за всі попередні,

бо я неправильний чоловік,
у мене у шафі живуть шкарпетки з парою,
на кухні нерідко помитий посуд,
постіль частіше заправлена,

бо і людина неправильна я,
краще б збрехати, краще б усе залишити,
тільки чомусь не брешеться,
й усе про якесь краще мрію я.

Бо і джедай я неправильний,
без світлового меча і не маю наставника,
сітх із мене ніякий - темного не цураюся,
в світлій, однак, меті застосовую.

Маріо теж невірний, не справжній хіба,
щось там ключем відкручую,
та не драконові голову,
й десь та принцеса,
де вона,  *** її...


Рецензии