Не виждам края

Заспахме след приятната умора
без да дочакаме на изгрева зарята.
Доведени до лудост от магията на мандрагора -
сърцата ни се запознаха със мечтата.

Ръцете искат да започна отначало
снагата ти вълшебна да лаская.
Отразяваш ми желанието като в огледало
и на любовната ни нощ не виждам края...

08.10.2016 г.
3273 Б.Алекс.
Петр Пенчев   


Рецензии