Ти беше ехо

До секундата животът беше ми размерен -
на призивите чувствени сърцето ми мълчеше.
Сред щастливите оттенъци любовни те намерих,
от страст кръвта където ти кипеше.

Ти беше ехо и веднага отговори.
Простря към мене ласкави ръце.
Върху гърдите ми намери сигурна опора.
Притегли за целувка моето лице.

На челото постави своята длан -
сърцето да разкрие своя код.
Прегърнах страстно кръшния ти стан...
от бъдещ филм прекрасен епизод...

02.10.2016 г.
3265 Б.Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии