Тъжните ми мисли

Тъжните ми мисли се събират в ято -
като прелетните птици те ще отлетят нанякъде.
Ще се облечеш във дрехите от бяла перушина -
да ме догониш ще побързаш във чужбина.

И болката ми ще заспи във твоите ръце
когато гласовете ни се слеят в нежна песен.
Ще притихнат всичките звезди и нежното небе
щом тялото си трепетно над теб надвеся...

30.09.2016 г.
3262 Б.Алекс.
Петр Пенчев            


Рецензии