Сърцето ти тактува музика

Уморена заспиваш на моето рамо
преди на изгрева да дочакаме с тебе лъчите.
От свещите капки останали няма -
стопиха се заедно със мечтите ни.

Заспа с пътечки от сЪлзи по бузите -
сълзИ от любов и изпитано щастие.
Чувам как тактува сърцето ти музика
като твоите чувства прекрасна...

08.09.2016 г.
3238 Хитревци
Петр Пенчев            


Рецензии