На початку...

На початку часів
Коли жив тільки Бог
Більш не було нічого...
Вакуум, темрява безсила...
Ні пустель, ні морів...
В Космос Земля не летіла.
Чорна Безодня...Зір нема,
Трава і та ще не росла.
Сонце не гріло...
Місяць не знав, де дім його.
Зірок не видно...
Ще не відали де їм сіяти треба.
І не було ні Землі , а ні Неба...
Поглянув Він і сумом оповився.
Не затишно, - подумав...
Так, бути  не повинно...
І світ змінився, - Стало Все як треба...
Розділено на Світло й Тьму.
Бо так схотілося тоді Йому.
Була на то така потреба...



 


Рецензии