Я зроблю

Моє життя тебе втомило.
Твоє життя мене вбива.
Але я бачу з цього вихід,
І все, що треба - я зроблю!


Благаю тільки, як зомлію,
Як тільки, піду по світах.
Ти не чекай на мене мила!
Знайди свій шлях, і не звертай!


Я буду там тебе чекати.
Я буду бачите усе.
Завжди тобі допомагати,
І захищати від всього!


Твоє життя мене лякає.
Моє життя в тобі живе.
Але я бачу з цього вихід,
І все, що треба - я зроблю!


Рецензии