Щастие без умора

Вятърът разгони облаци за изгрева.
Първите лъчи те оцветиха в розово.
Възползвам се от предоставения избор
и със целувки те довежда до хипноза.

Все едно на колко съм години
и какво говорят зад гърба ми хората.
Кръвта ми се изпълва с ендорфини.
За щастието няма никога умора...

02.05.2014 г.
Петр Пенчев
-------------------------------------------------------- 
Из излезлият на 25 май  2016 г.  в София
сборник с новели и любовна лирика
"Гласът на сърцето" 
         


Рецензии