Осягнем неосяжне

         Осягнем  неосяжне.

Останнім  донжуаном  зими,
Лютий  по-задвірках  ще  танцює,
Плаче  сад  холодними  слізьми,
Ледяними  краплями  частує.

Весна  скоро  покаже  свій  плюс,
Й  від  зими  вже  нічого  не буде,
Природа  зіграє  свій  блюз,
Ніби  маслом  помазавши  груди.

Мороз  впаде  березню  в  підніжжя,
І  покине  зиму  без  обману,
Квітень  по  всім  бездоріжжям,
Застелить  траву  зелену.

Ніч  зорі  розсипле  з  небес,
Рілля  чорна  проснеться  під  плугом,
На  салатовім  полі  чудес,
Затріпочуть  стрикози  над  лугом.

Ми  гостями  на  цьому  фуршеті,
Розділимо  миті  екстазу,
В  своїх  ролях  на  неосяжній  планеті,
Осягнем  неосяжне  відразу.

Автор:  Н.П.Рубан.


Рецензии