Вiдлуння

Для мене,  найвища нота
Той вечір: повітря, вересень
Вулиця, ліхтарі…
Я, на сьомому небі: магія!
А, ти, просто, стоїш на землі…
Хвилина   прожита
Нота втрачена …
Ми – «стриножені»
Ми – чужі…
Я, на сьомому небі, страчена
Я,  залишена, на межі…
21.02.2019


Рецензии