Укр. Кавуни баштану

Ростуть на полі кавуни
темно - зелені, сірі, білі,
вони посіяні з весни
а на жнива вже зовсім спілі.
В ранковий час до сходу сонця
покриті інеєм нічним,
і в них малюнок на скоринці
мов малював хтось олівцем.
Вони виблискують на полі
Від вітру, сонця та дощів,
люблять тепло на суходолі
в спеку ховаються в кущі.
Ростуть на полі кавуни
задля свого нескінченого роду,
з приємним смаком восени
та в теплу сонячну погоду.


Рецензии