Снiг сходить

Сніг сходить, як кора з платана
Зі стовбура — смугасто тане.
Земля тремтить від прохолоди
Й передчування насолоди,

В чеканні зрошення й засіву.
Одвічне таїнство і диво -
Життя!.. Тремчу в передчуванні,
Цнотлива і грішна, як кохання...


Рецензии