Укр. Перш1 роси

там де впали перші роси
з вечора до ранку,
там ходили ноги босі
влітку на світанку,
Там ми з мамою ходили
в полі по стежинці
там вона пісні співала
в білій вишиванці.
Як погляну я з вершини
на село та хати,
там ростуть в селі жоржини
навіть шкода рвати.
Всюди квіти ,жовті й сині
волошки та маки,
скоро зацвітуть й осінні
в мами біля хати.


Рецензии