Укр. Духмян1 кв1ти

Ой, які духмяні квіти
на чотири пелюстки,
тільки ми давно не діти
та ми вже й не юнаки.
Ми в парку зривали квіти
із духмяного бузка,
а коли проходе літо -
насолода не така.
Там гуляла наша молодь,
було чути сміх та жарти,
непомітно час проходив
навіть не хотілось спати.
Коли входиш в парк зелений
всі алеї в різних квітах,
там гуляли в час весняний
та чекали тепле літо.


Рецензии