Стигла полуничка

У тінистому садочку
грядка невеличка,
там сховалась під листочком
стигла полуничка.
       Якось вранці у садочок
       Літо завітало,
       зазирнуло під листочок
       й ягідку зірвало.
Бачить Літо, йде до грядки
стежкою Марічка.
Дуже полюбля дівчатко
стиглі полунички -
       червоненькі, солоденькі,
       сонечком зігріті,
       ще й духм'яні та смачненькі.
       Найсмачніші в світі!
Літечко поцілувало
дівчинку у щічку
й на долоньку їй поклало
стиглу полуничку.
 


Рецензии