Бажання

Перше бажання -
Жити як всі.
Мати надію.
В коханні рости.


Друге бажання -
Багатство знайти.
Мати все те,
Що бракує мені.


Третє бажання -
До мрії дійти.
Стати людиною.
Успіх знайти.


Все я бажаю!
І все досягну!
Першим до всього,
Я швидко дійду!


Рецензии