Вiршi

Вірші це відображення моїх думок
де мальовничий сад розцвів у серці
кохання відкрила на дущі замок
і навстіж почуттів відкрила дверці...
Вірші це зграя невідомих птах
котрі кружляють над читачем дбайливо
і правди ненав'язливо покажуть шлях
і на узліссі філософії сядуть шанобливо...
Вірші це життєвий подих джерело
де море відчуттів приливи нових сил
де човен знань а творчість як весло
а головне щоб розума маяк світил...


Рецензии