шанс завжди...

Злі слова це яд у вуха ..
І дурак ...
Який ту хрень послуха...
Ним Душу серденько затровить

Негатив тебе уловить
В свої сеті закує
Ти мій милий чорнобривий
Добрий радісний красивий
І ти щастячко моє
Прийди спаси
Шанс у нас з тобою є...


Рецензии